Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

...αφού ΔΕΝ ντρέπεστε!!!


Που αφήσατε τα τρακτέρ σήμερα κύριοι????
Που αφήσατε τα φορτηγά???
Που αφήσατε την αγωνιστική σας διάθεση?
Που βρίσκονται όλοι οι εργατοπατέρες και παρτάκιδες της Ελληνικής 'παροικίας' , που κάθε τόσο και λιγάκι μας έκλειναν τον δρόμο ,τα λιμάνια, τα αεροδρόμια για τα γ@μ.μ.ν@ τα κεκτημένα, του κάθε συνδικα - ληστή ???

Που βρίσκονται τα περήφανα γηρατειά?

Που βρίσκονται οι ακαδημαϊκοί, οι εργάτες, οι λιμενεργάτες, οι αγρότες, οι οικοδόμοι, οι φοιτητές???? οι συνεταιριστές??? η γενιά το 1-1-4, σε πια πλατεία πίνει τον καφέ της???????

Τι κάνετε ΚΥΡΙΟΙ,,, υπαίτιοι ,,,, της Ελληνικής κατάντιας???
σε πια καρέκλα και ποιό καναπέ ξεκουράζετε την σάπια σάρκα και το διεφθαρμένο πνεύμα σας????

Εσείς που δώσατε την Δημοκρατία στον κάθε άεργο, ξεβράκωτο και 'πεινασμένο'  για ρεμούλα και μίζα !!!  

Εσείς που την Δικαιοσύνη την κάνατε παραμάγαζο  !!!


Εσείς που δημιουργήσατε μία Δημοκρατία βίας, μία Δημοκρατία 'παράγκας', μία Δημοκρατία 'Πάμε στοίχημα', μία Δημοκρατία 'δώστα όλα', μία Δημοκρατία δημαγωγίας, μία Δημοκρατία κατώτερης ηθικής και κοινωνικής υποστάθμης!!!

Εσείς που βιάσατε με την σιωπή σας και όχι μόνο τα θέλω μας, κλέψατε το μέλλον μας, ασελγήσατε στο πνεύμα μας, σκοτώσατε το παρόν μας, ΕΣΕΙΣ οι δημοκράτες, η γενιά του πολυτεχνείου  αριστεροί και δεξιοί, σοσιαλιστές και συνδικαλιστές , ΕΣΕΙΣ που για 30 τάλαντα και μια - δύο ίσως και τρις καρέκλες, εδώ και 40 χρόνια πουλάτε αισχρά την εμπιστοσύνη και τους αγώνες μας, ΕΣΕΙΣ με τα ζιβάγκο και τις γραβάτες,  οι δουλέμποροι της Δημοκρατίας , που κρύβεστε.....????

.... γιατί????   

αφού ΔΕΝ ντρέπεστε!!!

Εμείς όμως είμαστε εδώ , απέναντι σας ακόμα όρθιοι μέχρι το τέλος...


αρκετά αυτός ο τόπος έχει πληρώσει τους πατριδοσωτήρες...
Ως πότε σαν νίκες θα πανηγυρίζουμε τις ήττες μας???? 
Κουράστηκε να μας περιμένει το μέλλον!!!


Μιχάλης Δ. Κρασσάς












Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "αXτσΑντΙΡΙblog". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο αXτσΑντΙΡΙblog δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

1 σχόλιο:

  1. Ο φοβος πέθανε μαζι με το καθεστός σήμερα.Αυριο στις 6 όλοι στο σύνταγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή