Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανεξέλεγκτη βία παντού...


Ανεξέλεγκτη βία παντού, με πρωτοπόρο την Ελληνική Χωροφυλακή


Στάθης Διομήδης
Σχεδόν κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε έναν ακήρυχτο πόλεμο, μεταξύ ακροδεξιών και μεταναστών, παρακρατικών και ακροαριστερών, χουλιγκάνων και χουλιγκάνων, και βέβαια αστυνομικών εναντίον πολιτών. Ένα απίστευτο κουβάρι τυφλής βίας που έχει επιφέρει οργή, πόνο και οδύνη σε δεκάδες οικογένειες.
Νεκρός πέφτει Έλληνας πολίτης έξω από το σπίτι του στο κέντρο, προσπαθώντας να πάει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Αυτός ο άνθρωπος πέθανε, επειδή απλώς είχε το «θράσος» να θέλει να κινηματογραφήσει το πιο ωραίο γεγονός στη ζωή ενός ζευγαριού: τη γέννηση του παιδιού του.

Τρία άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ένας εκ των οποίων στην Εντατική με εγκαύματα τρίτου βαθμού, γιατί έκαναν το έγκλημα να δουλεύουν στη λαϊκή στα Εξάρχεια, αψηφώντας τις μολότοφ…
Δεκάδες σπασμένα κεφάλια και ένας άνθρωπος στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση από τη μετεξέλιξη της Ελληνικής Χωροφυλακής σε ΜΑΤ. Το έγκλημά τους είναι ότι διαδήλωσαν ενάντια στην εξαθλιωτική πολιτική της κυβέρνησης.

Εκατοντάδες κλοπές και δολοφονικές επιθέσεις καθημερινά γίνονται σε ανυποψίαστους πολίτες, ακόμη και για λίγα ευρώ. Σπίτια «ανοίγονται» κάθε μέρα, πολίτες τραυματίζονται στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα εισοδήματά τους.

Αστυνομικοί πέφτουν νεκροί, γαζωμένοι από καλάσνικοφ συμμοριών.

Ένα μείγμα εκρηκτικό που παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας και ένα κράτος που παρακολουθεί αφ’ υψηλού, κάνοντας μόνο τηλεδηλώσεις.

Όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν τα Μ.Μ.Ε. και οι πολιτικοί, το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό.
Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και πολιτικών αποφάσεων η μείωση της εγκληματικότητας και η προστασία του πολίτη.

Έτσι όπως πάνε οι καταστάσεις, σε λίγο καιρό θα θρηνούμε καθημερινά δεκάδες θύματα.
Η κατάσταση στα γήπεδα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αντί, όμως, το ελληνικό κράτος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τιμωρήσει αυστηρά ομάδες και οπαδούς, αφήνει την κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Ίσως να ποντάρει η κυβέρνηση στο ότι οι αθλητικές διοργανώσεις φθάνουν στο τέλος τους και έρχεται καλοκαίρι…

Τα ίδια και χειρότερα με το κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι και παρανομούντες λαθρομετανάστες κατακλύζουν καθημερινά το ιστορικό κέντρο και πολλές φορές λεηλατούν στην κυριολεξία αμέριμνους πολίτες. Όμως, η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής τον θάνατο κατοίκων του κέντρου, επειδή είχαν το «θράσος» να κατοικούν στα σπίτια τους…

Οι πολίτες ζουν με τον τρόμο μην τους κλέψουν το σπίτι, την τσάντα, το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, καθώς καθημερινά γίνονται μάρτυρες ληστειών από Έλληνες και μετανάστες. Όμως, η κυβέρνηση έχει επιλέξει την απόλυτη ανοχή.

Ταυτόχρονα, ακροδεξιοί, «επαγγελματίες» πατριώτες, έχουν αναλάβει εργολαβικά να προπηλακίζουν αδιακρίτως μετανάστες σε κάθε γωνιά, παίρνοντας τον νόμο στα χέρια τους ως άλλη Κου Κλουξ Κλαν. Όμως, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να μην επέμβει.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ηγεσία έδωσε σαφείς και ξεκάθαρες εντολές στις μονάδες καταστολής της Ελληνικής Χωροφυλακής να βαρέσουν στο ψαχνό και εν ψυχρώ. Μόνο έτσι εξηγείται ότι έσπασαν δεκάδες κεφάλια από τα δημοκρατικά κλομπ των ΜΑΤατζήδων, αρκετοί διαδηλωτές όλων των ηλικιών νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία, δύο εξ αυτών στην Εντατική, ένας εκ τον οποίων δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι ΜΑΤατζήδες της Χωροφυλακής έδειξαν τα δολοφονικά τους ένστικτα στα κεφάλια διαδηλωτών, επειδή οι τελευταίοι απαιτούσαν να ζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Όμως, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να αφήσει τα δολοφονικά ένστικτα ανθρωποειδών ελεύθερα.

Η ανομία από τη μια, η κρατική βία από την άλλη φαίνεται να εξυπηρετούν τις μύχιες σκέψεις της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό το σύμπλεγμα και η αγαστή συνεργασία ακροδεξιών, παρακρατικών, ΜΑΤατζήδων, και λοιπών «Αρχών» με την κυβερνητική ανοχή ή και προτροπή.

Η ανομία φαίνεται ότι είναι κυβερνητική εντολή. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς όλος αυτός ο δικαιολογημένος τρόμος του πολίτη να φοβάται να περπατήσει στον δρόμο και η κυβέρνηση να παρακολουθεί χαιρέκακα τον τρόμο στα μάτια των πολιτών.

Με όλα αυτά τα φαινόμενα τον τελευταίο καιρό και εάν δεν πάρει άμεσα μέτρα η κυβέρνηση, θα θρηνήσουμε πολλούς νεκρούς και θα ζήσουμε καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Υπάρχουν δύο δρόμοι, ή η κυβέρνηση αποφασίζει να κυβερνήσει και να αναλάβει τις ευθύνες της, προστατεύοντας τους πολίτες, ή η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να υπάρχουν κοινωνικές αναταραχές και ανεξέλεγκτη βία, ώστε, όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, φοβικών συνδρόμων, οι κυβερνήσεις ισχυροποιούνται στην κοινωνική συνείδηση.

Επίσης θα πρέπει κάποτε η Ελληνική Χωροφυλακή να γίνει Ελληνική Αστυνομία επαγγελματική, με βασική της προτεραιότητα να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη. Θα πρέπει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό το δόγμα και ταυτόχρονα να στείλει στο πυρ το εξώτερον επίδοξους Γκοτζαμάνηδες που βρίσκονται στις τάξεις της. 
Από το πιο απλό μέχρι το πλέον σημαντικό, η αστυνομία στην Ελλάδα είναι απούσα σε ό,τι αφορά στην προστασία του πολίτη. Ενώ δίνει δυναμικά το «παρών», όποτε κληθεί από πολιτικούς ή μεγαλοσυμφέροντα. 

Όταν γίνει ληστεία στο σπίτι ενός πολίτη, στην καλύτερη περίπτωση οι αστυνομικοί θα φθάσουν ύστερα από ώρες. Όταν γίνει ληστεία σε καμιά τράπεζα, θα κινητοποιηθεί όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής, για να βρει τους ληστές που τόλμησαν να κλέψουν τα λεφτά των χορηγών των πολιτικών. Αυτό είναι το δόγμα. 

Προστατεύουμε πλούσιους, εκδότες, πολιτικούς, μεγαλοεργολάβους, δημοσιογράφους και αφήνουμε στο έλεος του Θεού και στην τύχη τους πολίτες…

Και ξαφνικά η παγκόσμια κοινότητα έπεσε από τα σύννεφα για τις αποκαλύψεις σχετικά με την απόπειρα βιασμού που έκανε ο Στρος- Καν. Όχι γιατί δε γνώριζαν τις πομπές του, αλλά γιατί δημοσιοποιήθηκαν.
Χρόνια τώρα δημοσιεύονται αποκαλύψεις για τη σχιζοφρενική συμπεριφορά του προφυλακισμένου αχρείου υποκειμένου που ακούει στο όνομα Ντομινίκ Στρος-Καν. Όμως, όλο το Εβραϊκό λόμπι στηρίζει τα τέκνα του, καθώς ο ρόλος του παρ' ολίγον βιαστή ήταν σημαντικός, με τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Δ.Ν.Τ. που κατείχε, στην προσπάθεια χαλιναγώγησης της παγκόσμιας οικονομίας από το Εβραϊκό λόμπι. 

Τι πείραζε, λοιπόν, να προσβάλλει, τρομοκρατήσει, τσαλαπατήσει προσωπικότητες γυναικών, και εν τέλει να βιάσει και μερικές; Στο βωμό του κέρδους οι ψυχές των γυναικών είναι αναλώσιμες… και πέρα από όλα τα άλλα είναι και ΑΤΙΜΗ τέτοια συμπεριφορά, Δομίνικε.

Πραγματικά εξοργίζομαι και τρελαίνομαι, όταν κάποιος φθάνει στο σημείο να προσπαθεί να βιάσει μια γυναίκα, επειδή έχει λεφτά, είναι κάποιος «επώνυμος», παίζει ρόλο στην παγκόσμια οικονομία. Βιασμός και παιδεραστία ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα και θα πρέπει να τιμωρούνται, ακόμη και στην πιο επιεική δικαστική απόφαση, τουλάχιστον με ισόβια στην απομόνωση και με συνοπτικές διαδικασίες.

Αλήθεια αυτός ο σχιζοφρενής ψυχάκιας έκανε κουμάντο στο Δ.Ν.Τ.; Δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος έπρεπε να του φοράνε μόνο ζουρλομανδύα είναι ένα από τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας οικονομίας και υποψήφιος (τελείωσε) πρόεδρος της Γαλλίας;

Αυτοί μας κυβερνάνε; Α ρε, Σαπφώ Νοταρά: Σόδομα και Γόμορα. 

Αυτοί είναι που θα μας κάνουν ηθικούς και έντιμους; Ο «δράκος» του Μανχάταν, Ντομινίκ Στρος-Καν, μας έκανε και μαθήματα ηθικής πριν από λίγο καιρό μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αυτός ο θρασύτατος, μας το έπαιζε και γιατρός!!!

Είχε πει, πριν από λίγο καιρό, αυτός ο ψυχοπαθής «δράκος» ότι: «Οι Έλληνες ζουν μέσα στα σκ…τα». Ευκαιρία τώρα να νιώσεις και εσύ Ντομινίκ, τι σημαίνει στην πράξη να ζεις εκεί… Ξέρετε τι σημαίνει τελικά παγκοσμιοποίηση; Να βιάζει ο Γάλλος Ντομινίκ στην Αμερική και να πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση!!!

Υ.Γ. Η εκδίκηση του Γιώργη. Όλα αυτά τα έπαθε ο Ντομινίκ, γιατί μαρτύρησε τις μυστικές συζητήσεις του με τον Γιώργη, όταν μεθόδευαν με δόλιους τρόπους την υπαγωγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ..

Υ.Γ. Αλήθεια, τα δάνεια από σχιζοφρενείς ψυχάκηδες «δράκους» βιαστές είναι νόμιμα;;;

Υ.Γ. 2 Αν η απόπειρα βιασμού της καμαριέρας από τον Ντομινίκ είχε συμβεί στην Ελλάδα, τώρα η καμαριέρα θα ήτανε προφυλακισμένη.... ο υπάλληλος που ειδοποίησε την αστυνομία θα είχε απολυθεί… οι αστυνομικοί που είχαν συλλάβει τον Στρος -Καν θα είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα... ο εισαγγελέας θα «υποχρεωνόταν» σε παραίτηση, και ο πρωθυπουργός θα ζητούσε γονατιστός από τον Ντομινίκ, ταπεινά, συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη, θα έδινε υποσχέσεις ότι δε θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και θα δήλωνε ότι: «το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκαλο»!!!


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου